0
سبد خرید خالی است.
ورود | ثبت نام
captcha
لطفا شماره موبایلی را وارد کنید که قابلیت دریافت پیامک در آن بسته نباشد. از اعداد انگلیسی استفاده نمایید. در همراه اول برای فعال سازی پیام های تبلیغاتی، شما میبایست از خط خود، عدد 2 را به شماره پیامکی 8999 ارسال نمایید. در ایرانسل  باید عدد 1 را به 5005 ارسال کنید و منتظر دریافت پیامک فعال سازی از ایرانسل باشید. شماره تماس پشتیبانی  : 09045974119

کسب و کار آنلاین؛ راهی برای افزایش فروش

کسب و کار آنلاین و فروش

خواندن این مطلب

5 دقیقه

زمان میبرد!

کسب و کار آنلاین؛ راهی برای افزایش فروش

فهرست مطالب :

کسب و کار آنلاین خوبه یا بد؟ تا چند وقت پیش، فروشم نسبتا خوب بود؛ اما الان یکی دو سالی می‌شه که مشتری‌هام کم شده‌اند. حتی بعضی از مشتری‌های قدیمی هم دیگه سراغی ازشون نیست. انگار که خریدشون رو از جای دیگه انجام می‌دهند.

به‌تازگی مجبور شدم فروشگاه رو به یه منطقه دیگه از شهر منتقل کنم، ولی اینجا مثل قبل در معرض دید و گذر مشتری نیست. این موضوع باعث شده تعداد مشتری‌ها و فروشم به‌شدت پایین بیاد. مشتری‌های قدیمی هم این همه راه رو نمیان.

کسب و کار آنلاین

اخیرا یه کسب‌وکار آنلاین راه انداختم، ولی هزینه زیادی برای تبلیغات ندارم! ماهانه هزینه زیادی برای اجاره فروشگاه و مالیات میدم، با این فروشی که دارم، اصلا به‌صرفه نیست.

چند وقت پیش، فروش نسبتا خوبی داشتم؛ تا اینکه همین چند ماه پیش، چند تا فروشنده دیگه همین اطراف شروع به کار کردند و بخشی از مشتری‌هام رو به سمت خودشون کشوندند.

مهم‌تر از همه اینکه، قبل از شیوع ویروس کرونا، همه چیز خوب بود و فروش خوبی داشتم. اما الان مدتیه حتی درب مغازه رو هم نتونستم باز کنم. پس چطوری باید درآمد داشته باشم؟!

پای صحبت بعضی از صاحبان کسب‌وکار نشستیم و دغدغه‌هاشون رو شنیدیم. هر کدوم به‌نحوی از فروش خودشون ناراضی بودند و دنبال راهی برای افزایش فروش یا حداقل برگشت به وضعیت گذشته بودن.

 

کسب و کار آنلاین و افزایش فروش

چند سال پیش راهکارهایی که برای افزایش فروش می‌دادیم، با الان فرق داشت. مثلا می‌گفتیم تراکت پخش کنید، جشنواره فروش برگزار کنید، تخفیف بگذارید. ولی الان این‌ها جوابگو نیستند. شاید تاثیر کوچکی داشته باشند، ولی موقتی‌اند!

راهکار مشترکی که برای همه این افراد داریم، ورود به دنیای آنلاین است! وقتی می‌بینید مشتری‌های قدیمی هم زیاد به شما سر نمی‌زنند، احتمالا بخشی از نیازهاشون رو از فروشگاه‌های آنلاین تأمین می‌کنند. اگر فروشگاهتون در معرض دید نیست، طبیعی است که مشتری زیادی نداشته باشید.

شاید وجود فروشگاه‌ها و کسب و کار آنلاین مثل دیجی‌کالا، کار و بار شما رو کساد کرده. احتمالا انبوهی از گله و شکایت هم نصیبشون می‌کنید. ولی آیا واقعا مشکل از اون‌هاست؟ یا با گله و شکایت چیزی حل می‌شه؟

قطعا خیر! شما چه بخواهید چه نخواهید، ماهیت و نوع کسب‌وکارها تغییر می‌کنه و نمی‌تونید جلوی اون رو بگیرید. این شمایید که برای موفقیت بیشتر، باید خودتون رو با شرایط سازگار کنید. هر چند این تغییر، به نفع شما هم خواهد بود.

راه‌اندازی سایت و فروشگاه اینترنتی

وقتی می‌گیم برای افزایش فروش سایت یا فروشگاه اینترنتی‌تون رو راه بندازید، قطعا دلایل قانع‌کننده‌ای داریم. مثلا خودتون کدام یک از این‌ها رو قبول ندارید؟

در هر شرایطی می‌تونید درآمد داشته باشید؛ حتی در خواب یا تعطیلی کشور! برای فروش بیشتر، نیازی به سرمایه زیادی ندارید. همۀ افراد کشور می‌تونند مشتری شما باشند. با برقراری ارتباط بیشتر با مشتریان، اون‌ها رو نسبت به خودتون وفادار می‌کنید. نظرات مثبت و رضایت مشتریان در سایت، افراد بیشتری رو ترغیب می‌کنه تا از شما خرید کنند.

شک نکنید که همه این‌ها به هدف شما، یعنی افزایش فروش ختم می‌شه. هر چند به شما حق می‌دیم که در مقابل این تغییر مقاومت کنید؛ چون سال‌هاست کارتون فروش در بازار سنتی بوده. اما مقاومت چیزی رو عوض نمی‌کنه. پس انرژی و زمان‌تون رو صرف رسیدن به بقیه یا حتی جلو زدن از اون‌ها کنید!

ماجرایی از افزایش فروش یکی از مشتریان

اجازه بدید به یه ماجرا اشاره کنم. چند ماه پیش یکی از آشنایان که صاحب یه فروشگاه لوازم دکوری و کادویی بود، کمی از فروشش ناراضی بود. پرسید به‌نظرت روی همه محصولات یه تخفیف 30 درصدی بگذارم؟ یا اصلا چطوره به یکی از پیج‌های اینستاگرام پول بدم تا فروشگاه رو تبلیغ کنه؟! این شخص حاضر بود برای یه تبلیغ 5 میلیون هزینه کنه.

بهش گفتم چرا یه سایت فروشگاهی و کسب و کار آنلاین راه نمی‌اندازی؟ هم هزینه‌اش کمتر می‌شه؛ هم اینکه اثرش موقتی نیست. تازه اگر بخوای می‌تونی مدتی دیگه این مغازه رو تعطیل کنی.

نپذیرفت. نظرش این بود که از همون روش‌های قبلی هم نتیجه می‌گیره. یه جشنواره ویژه شامل 30 درصد تخفیف گذاشت. تا یه هفته فروشگاه پر از مشتری بود. بعد از اون، باز همون آش و همون کاسه!

بالاخره قانع شد که الان دیگه روش‌های قدیمی برای افزایش فروش جواب نمی‌ده. با همۀ مقاومتی که برای ورود به کسب و کار آنلاین داشت، قانع شد این کار رو شروع کنه.

پیشنهاد می‌کنم مقالۀ «آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی محصولات هنری» رو مطالعه کنید.

این حکایت بسیاری از مدیران، فروشندگان و صاحبان کسب و کار آنلاین است. چون تا الان در فروش سنتی خوب عمل کرده‌اند، فکر می‌کنند از این به بعد هم می‌تونند با همین روش جلو بروند. شاید شما هم از این دسته باشید؛ اما همین که الان تصمیم گرفتید وارد کسب و کار آنلاین بشید، بهتون تبریک می‌گم. اما احتمالا نمی‌دونید از کجا شروع کنید. نگران نباشید، بهتون می‌گم چه کار کنید.

کسب و کار آنلاین

راه‌اندازی کسب و کار آنلاین

اگر می‌خواهید روی فروش محصول فعلی‌تون کار کنید، مرحله اول یعنی انتخاب محصول رو پشت سر گذاشته‌اید. پس از این جهت کارتون راحت است. هر چند اگر هم بخواهید محصول دیگری برای فروش اینترنتی انتخاب کنید، باز هم کار سختی نیست.

هر محصولی می‌خواهید رو انتخاب و ترجیحا فقط روی همون یک نوع محصول کار کنید. فروشگاه‌تون رو در شروع شلوغ نکنید. در این صورت، وجود رقبایی مثل دیجی‌کالا هم تهدیدی برای شما نیست.

خلاصه بعد از انتخاب محصول، نوبت به راه‌اندازی سایت فروشگاهی و  کسب و کار آنلاین می‌رسه. به‌طور کلی، ساخت سایت، سه روش داره:

  1. یا اینکه طراحی سایت رو به یه شرکت یا فرد برنامه‌نویس و متخصص بسپارید تا صفر تا صد اون رو برای‌تون کدنویسی کنه. هزینه این روش تقریبا بسیار بالاست.
  2. یا اینکه از یه سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس استفاده کنید که برای طراحی و مدیریت سایت هم باید آموزش ببینید.
  3. سومین و ساده‌ترین روش، ساخت سایت با فروشگاه‌سازه. در این روش از راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی و کسب و کار آنلاین :

نیازی نیست با مهارت کدنویسی آشنا باشید سایت‌تون چند ساعته آماده است خودتون به‌راحتی می‌تونید سایت رو ایجاد و مدیریت کنید هزینه اون به‌صرفه است

درباره نویسنــده
نویسنده
مدرسه مهارتی
نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه
captcha

دسته بندی مطالب

محصولات جدید

جستجو کنید ...

پیشنهاد ویژه

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x